DSC03518

rendezvénytér

Nádasdladány, Nádasdy-kastély

Hazánk egyik legszebb historizáló, neogótikus, Tudor-stílusú kastélya, amelyet 24 hektáros tájképi kert övez, növényritkaságokkal, tóval. A felújított épület és parkja, a kastély egyes termei méltó háttérként szolgálnak esküvői szertartások, bankettek, konferenciák, irodalmi és zenei rendezvények megtartásához. A park kiváló helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek, nagyszabású szabadtéri koncerteknek, vagy csak egy pihentető izgalmas sétának.

ÁRAJÁNLATKÉRÉSÉRT ÉS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT VÁRJUK MEGKERESÉSÉT AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN:

                     Az e-mailbe kérjük írják bele hogy a nádasdladányi kastély iránt érdeklődnek.

ELHELYEZKEDÉS

Nádasdladány közlekedési szempontból kedvező helyen fekszik, Budapesttől 80 km, Székesfehérvártól 20 km távolságban. A települést minden irányból kiemelt turisztikai desztinációk veszik körül: a Balaton keleti partja, a móri borvidék, a Bakony-hegység kirándulóhelyei és a Velencei-tó.

PARKOLÁS

Parkolás az Arany János utca felőli bejáratunknál lehetséges.

KÖZMŰ/INFRASTRUKTÚRA

A terület teljes infrastruktúrával, közművel, teljes mobil hálózati lefedettséggel és ingyenes wi-fi hozzáféréssel rendelkezik.A mobil hálozat jelerőssége ingadozik.

ÉPÍTÉSZETI PARAMÉTEREK

A kastélyegyüttes alapterülete összesen: 3600 m2, amelyből a kiadható rendezvénytér megközelítőleg 500m2. A tájképi kert alapterülete összesen: 24 hektár.

RÖVID BEMUTATÁS

A Balaton és Székesfehérvár között, tájképi kertben emelkedik a Tudor-stílusban épült, festői szépségű Nádasdy-kastély. Az épületet, 1873 és 1876 között építettékgróf Nádasdy Ferenc megbízásából, a korábbi barokk épület befoglalásával, Linzbauer István budapesti építész tervei alapján. A belső terek, a könyvtár, a kápolna, az Ősök csarnoka kialakításának a terveit, Hauszmann Alajos építész jegyzi. A főszárny földszintjén találhatók a reprezentáció terei, a társasági élet középpontját jelentő nagyszalon, az ebédlő, a biliárdterem, a kisszalon, valamint a könyvtár. Az épület fő ékessége, a faburkolatos Ősök csarnoka, amelynek faburkolatában elhelyezve a híres ősök egészalakos festményei láthatók.

TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

A kastélyban projektor, vetítővászon és hangosítás rendelkezésre áll.

LEGKÖZELEBBI REPÜLŐTÉR

Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (104 km)

Kapacitástáblázat

Rendezvényterek neve és mérete (m2)

Befogadóképesség (fő) különböző elrendezés esetén

  

Állófogadás

Széksoros

U alakú

Körasztalos

Ősök csarnoka        

113

100

80

60

80

Nagyszalon

132

100

80

60

80

Télikert

80

30

Kávézó

58

40

Konyha – tálaló

30

Kastélypark

24 ha